Aika päivittää some ja netti

YRITYSKUVAUS

Yrityksen nettisivut ja sosiaalinen media ovat käyntikortteja. Kun ne ovat ajan tasalla, yritys on uskottavampi toimija potentiaalisen asiakkaan silmissä. Somenäkyvyys antaa mielikuvan yrityksen aktiivisesta toiminnasta ja nettisivut puolestaan kertoo tarkemmin, mistä oikein on kysymys.

Olen kuvannut yrityskuvia vähän sillä mentaliteetilla, että kaikki onnistuu. Haasteet on tehty ylitettäväksi. Lifestyle-tyyppiset tuotekuvaukset, henkilöstön potretit sekä ryhmäkuvat, toimitilakuvat, työkuvat… kaikenlaista on tullut kuvattua. Ehkä haastavinta oli saada raudoitusverkot oikeanlaisiksi ja vieläpä niin, että määrää piti kasvattaa jälkikäteen tietokoneella!

Nautin suunnattomasti yrityskuvauksen tuomista haasteista ja monipuolisuudesta. Nautin myös suuresti, kun eteeni tulevat työni tulokset valmiina, juuri niihin tarpeisiin tehtyinä. Paraikaa elän aika mieleenpainuvaa aikaa tämän osalta, kun törmään kuviini ruokakaupassa, netissä, somessa ja esitteissä.

Sanoisin, että lehtitoimittajataustastani on hyötyä yrityskuvaamisessa. Juurikin siinä kuvittamisessa, kun mietitään yhdessä, miten asiat halutaan näyttää.

Toimittajan ja kirjoittajan kokemusta haluaisinkin jatkossa hyödyntää yhä enemmän kuvausten yhteydessä. Tarjota monipuolisempaa pakettia yrityksille. Tämä on kuitenkin toistaiseksi vasta haaveasteella… 😉

Käy katsomassa lisää yrityskuvia täältä.

netti, pauliinap, some, valokuvaaja, valokuvaus, yrityskuvaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *