Salla ja Markus

”Ollaan tosi tyytyväisiä kuviin ja iloisia siitä, että valittiin juuri sinut kuvaajaksi 😍 Kertakaikkisen upeita kuvia. Ei voi muuta sanoa. Kuvaustilannekin oli mukavan rento kummankin mielestä :) ”

Kuvagalleria

HÄÄ- JA PARISKUNTAKUVAUS

Hääpäivä - elämän yksi tärkeimmistä päivistä. Jännitystä, sydämen sykytystä, rakkautta, läheisyyttä. Lähellä oma rakas. Muuta ei tarvita.

Kuvaan hääkuvia joko ennen tai jälkeen vihkimisen. Kuvissa annan teidän olla Te. Miltä näytätte yhdessä, miltä tuntuu olla yhdessä. Mitä tuntee toista kohtaan. Kuvissa näkyy teidän kahden kemia, rakkaus ja tunne. Teidän tärkeä päivänne.

Tapaan aina hääparin noin kuukautta ennen häitä. Hääpalaverissa tutustumme toisiimme, jotta hääpäivän hektisessä tunnelmassa olemme jo tuttuja ilman jännitystä. Lisäksi allekirjoitamme kuvaussopimuksen, käymme läpi aikatauluja, suunnittelemme kuvauspaikat ja otamme muutaman kuvan, jotka saatte ennen hääpäivää.

Toistaiseksi en tee koko päivän hääkuvauksia. Kesälle 2020 vapaita hääkuvausaikoja rajoitetusti.

Pariskuntakuvaukset jättävät omanlaisen, erilaisen ja ainutlaatuisen muiston teistä kahdesta. Kuviin voitte tulla juuri sellaisina kuin olette, ilman hääpäivän tuomaa jännitystä. Kuvata voidaan kotonanne rennosti tai teille tärkeässä paikassa luonnon keskellä.