2020

HINNASTO

Kuvauksen varaat  helpoiten soittamalla, sähköpostilla tai  yhteydenottolomakkeella. Varauksen yhteydessä suunnitellaan kuvauspaikka sekä keskustellaan kuvaustoiveista ja mahdollisista rekvisiitoista.

Kuvauksen jälkeen toimitan valintagallerian parin viikon sisällä. Gallerian kuviin on  tehty peruskuvankäsittely, viimeistelyn teen valitsemiinne kuviin.
Valintagallerian yhteydessä toimitan kuvausmaksulaskun (100€). Kuvausmaksu pitää olla maksettuna ennen kuvien toimitusta.
Kuvatilauksen yhteydessä kerron arvioidun toimitusajan.
Kuvat toimitan digitaalisina kuvatiedostoina salasanasuojattuun nettigalleriaan, josta kuvat ladataan omalle koneelle.

Asiakas saa kuvatiedostoihin käyttöoikeudet, jolloin kuvia voi vapaasti teettää valokuviksi ja käyttää sosiaalisessa mediassa. 
Valokuvien myyminen kaupalliseen käyttöön tai luovuttaminen eteenpäin kolmannelle osapuolelle on kiellettyä ilman kuvaajan suostumusta. Tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Hinnat  sisältävät kuvauksen kuvaamolla tai miljöössä, valintagallerian sekä valitsemasi kuvamäärän kuvapaketeista.
Yli 25km matkoista laskutan 0,50€/km.

Yrityskuvaukset  suunnitellaan yritysten tarpeiden mukaan - ota suoraan yhteyttä ja kerron lisää.


KUVAPAKETIT

Hinnat koostuvat kuvausmaksusta 100€, joka maksetaan valintagallerian vastaanottamisen jälkeen sekä valitsemastasi kuvapaketista. Pakettien hinnat alla ja ne maksetaan kuvien vastaanottamisen jälkeen.

DIGIPAKETTI 
 • Kuvausmaksu 100€ +

  S 150€ / 5 kuvatiedostoa
  M 250€ / 10 kuvatiedostoa
  L 350€ / 15 kuvatiedostoa
  XL 550€ / koko koevedosgalleria (n. 30 kuvatiedostoa)

DIGIPRINTTIPAKETTI 
 • Kuvausmaksu 100€ +

  S 220€ / 5 kuvatiedostot ja 5kpl 13x18-kuvia
  M 390€ / 10 kuvatiedostoa ja 10kpl 13x18-kuvia

  Digiprinttipaketissa voit valita, mistä tilamistasi kuvatiedostoista tehdään valmiit printtivalokuvat. Printit tulostetaan tavalliselle mutta laadukkalle valokuvapaperille (ei fine art).

PRINTTIPAKETTI 
 • Kuvausmaksu 100€ +

  S 100€ / 5kpl 13x18-kuvia
  M 170€ / 10kpl 13x18-kuvia

  Printtipaketissa voit valita, mistä valintagallerian kuvista tehdään valmiit printtivalokuvat. Hinta sisältää koevedokset, kuvien valmistamisen sekä valokuvat. Hinta ja paketti ei sisällä digikuvatiedostoja.
  Printit tulostetaan tavalliselle mutta laadukkalle valokuvapaperille (ei fine art). Lisähinnasta kuviin on saatavilla pahvikehyspohjukkeet.


KUVATUOTTEET

Kauttani saa tilattua laadukkaalle paperille tulostettuja valokuvia, tarvittaessa pahvikehyksien kanssa. Myös kiitoskortit ja kuvasuurennokset, canvas- ja puutaulut saat kätevästi kauttani. Hinnaston lähetän sähköpostiin koevedosten yhteydessä.

Laadukkaat valokuvat tulostetaan yksilöllisesti valokuvan arvoa arvostaen, jolloin kuvien värisävyt toistuvat oikein.
Canvas-taulut ja puutaulut tehdään kotimaisena käsityönä tarjoten laadukkaan lopputuloksen.


Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Tarpeellinen

Sivustollamme voidaan käyttää kävijäliikenteen seuraamiseen Googlen Analytics palvelua. Tietoja emme käytä markkinointitarkoituksiin. Analytics palvelun käyttäjäehtoihin voit tutustua tämän linkin kautta. https://privacy.google.com/businesses/processorterms/ Hyväksymällä sivun käyttäjäehdot hyväksyt samalla oikeuden seurata kävijäliikennettä. Jos et halua liikennettä seurattavan pyydämme kohteliaimmin poistumaan sivustolta. Tai estämään sivuston evästeiden keräämisen.

Google analytics

Advertising

Analytics

Other