Kesästä nauttien, akkuja lataillen

Kesä parhaimmillaan. Istuskelen laiturilla katsellen lasten riemua vedessä. Olen lomaillut nyt 1,5 viikkoa ja nyt juuri, tässä hetkessä on ensimmäistä kertaa sellainen pieni kutina.

 

Nimittäin kutina palata tietokoneelle tekemään ihania kesäkuvia valmiiksi.

Kiireinen, mutta ihana kesä

Kesä on ollut kiivastahtinen. Aloitin Kariniemen kotitilojen www-kuvaukset toukokuussa siinä ylioppilaiden ja muiden lomassa. Samalla tein valmisteluja kesän näyttelyn suhteen. Kesäkuussa tahti tiivistyi, tiloja, rippikuvauksia, kesähäät, lapsia… samoissa merkeissä meni heinäkuu. Yksi viikko oli todella kiireinen ja hieman raskaskin. Mutta onnekseni olen saanut todeta, että vedin kiireisen kesän läpi paljon paremmin kuin kaksi edellistä. En väsähtänyt totaalisesti kertaakaan – opikseni siis otin!

Miten se onnistui? Olen rytmittänyt kalenterini niin, että olen tehnyt kuvauksia pääosin tiistaista torstaihin. Sunnuntaisin olen ainoastaan tehnyt rippikuvauksia ja lauantaisin vain häitä. Vapaan viikonlopun sattuessa olen saanut pääni nollattua, kun en ole säntäillyt kuvaamaan perjantaisin ja maanantaisin. Koneella istuminen on minusta jotenkin todella rauhoittavaa työskentelyä. Tärkeää on ollut myös lopettaa työnteko koneella kello 16, kun nuorin on haettu hoidosta. Pienet hetket, päiväkahvit ulkona tai illat riippukeinussa ovat osoittautuneet hyviksi hetkiksi. Itseni kuunteleminen on noussut arvoon arvaamattomaan.

Kuvaaja lomailee vielä tovin

Loma jatkuu vielä viikon verran, ehkä. Sikäli ehkä, jos vaikka mieli tekee istahtaa koneelle jo aiemmin. Elon vuosi -näyttely on auki vielä reilun viikon, 12.8. asti. Olen kovin kiitollinen ja ilahtunut kaikista kävijöistä ja kommenteista.

Syksyä jatketaan Kariniemen merkeissä, heinä- ja elokuisten hääkuvien tekemisellä ja muilla kuvauksilla. Kaikkein eniten aikaa ja ajatuksia tulee viemään oman kuvaamon valmistelut. Siitä lisää myöhemmin.

Ihanaa elokuuta! ❤️

Pauliina

Eura, kesä, kesäloma, pauliinap, valokuvaaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *