Ellen

"Ihania kuvia ja mitkä värit!! "

Kuvagalleria

LAPSIKUVAUS

Lapsikuvaus toteutetaan useimmiten asiakkaan kanssa miljöössä tai asiakkaan kotona, mitkä edesauttavat lapsen sopeutumista jännittävään tilanteeseen. Hyvä vaihtoehto on tulla kuvaamolleni Kauttuan liikekeskukseen. Kuvaamolla käytössäsi on useat eri kuvaustaustat sekä rekvisiitat. Myös omaa rekvisiittaa voi tuoda mukanaan.

Kuvaukseen varaan aikaa noin tunnin mutta kuvauksessa edetään täysin lapsen ehdoilla. Vauvoilla saattaa välillä tulla nälkä, 1-3-vuotiaat ensin aristella ja sitten kyllästyä jo puolessa tunnissa. Vähän vanhemmillakin voi olla eriävät mielipiteet kuvauksen suhteen ;) Joka tapauksessa teen kaikkeni, jotta lapsesta saadaan parhaat piirteet ja luonne esiin.

Olisi hyvä, että lapset olisivat kylläisiä ja pirteitä kuvauksen alkaessa sekä kasvot puhtaina ruuasta ym. Lapsen pukeutumista kannattaa miettiä persoonaan, kuvauspaikkaan ja kuvan käyttötarkoitukseen sopivaksi. Väriä saa ja pitää olla mutta hillitymmät sävyt tuovat kuviin harmoniaa.

Kerrothan varaamisen yhteydessä, jos haluat samassa yhteydessä otettavan perhe- ja sisaruskuvia. Tutustuthan myös hinnastooni ennen yhteydenottoa.

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Tarpeellinen

Sivustollamme voidaan käyttää kävijäliikenteen seuraamiseen Googlen Analytics palvelua. Tietoja emme käytä markkinointitarkoituksiin. Analytics palvelun käyttäjäehtoihin voit tutustua tämän linkin kautta. https://privacy.google.com/businesses/processorterms/ Hyväksymällä sivun käyttäjäehdot hyväksyt samalla oikeuden seurata kävijäliikennettä. Jos et halua liikennettä seurattavan pyydämme kohteliaimmin poistumaan sivustolta. Tai estämään sivuston evästeiden keräämisen.

Google analytics

Advertising

Analytics

Other