Uuden edessä – oma kuvaamo Euraan

Kuvaamo

Sikäli jännä juttu, että vannoin, etten milloinkaan avaa omaa studiota. Koulussakin sanoin kollegoille, etten tule tarvitsemaan studiovalaisua työssäni. Niinpä niin, vannomatta paras.

Toinen jännä juttu on, että miten jo vuosi sitten kesällä olinkaan tallentanut Pinterestiin erinäisiä studiosisustuskuvia. Ja sitten huhtikuussa 2018 löysin itseni katsomasta liiketilaa Euran keskustassa. Kohtalon johdatusta, kenties. Pienen harkinta-ajan jälkeen tuli tunne, että tässä on tilaisuus, johon ei voi olla tarttumatta. Nyt jos koskaan.

Niinpä se on nyt auki – ikioma valokuvaamoni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avajaisia vietettiin syyskuussa ja kuvaamo sai todella hyvän vastaanoton. Moni avajaisissa käynyt sanoi, että kuvaamo näyttää ihan minulta ja niin sen on tarkoituskin.

Kartan perinteisiä studiokuvia, tiedäthän, niitä mitä otettiin 20-30 vuotta sitten maalatuilla taustoilla jäykästi pönöttäen. Koska olen kuitenkin mieleltäni miljöökuvaaja ja tähän asti kuvannut lapsia heidän kodeissaan, halusin kuvaamostani kodinomaisen, jonne on matala kynnys tulla. Siitä johtuen kutsunkin sitä juuri kuvaamoksi.

Kuvaamolla on valittavissa useampi erilainen tausta sekä erilaista rekvisiittaa, jotta edelleen jokaiselle tulee se omanlaisensa kuva. Tietenkin omaakin rekvisiittaa saa tuoda tullessaan ja ajan mittaan varasto varmasti karttuu sekä taustojen että rekvisiittojen osalta.

Täytyy myöntää, että olen koko paikasta todella innoissani. On ihana fiilis avata ovi ja katsella ympärilleen omaa paikkaa. Toivon mukaan into myös näkyy teille, kun tulette luokseni.

Kuvauksista tarkemmin täällä ja oman aikasi saat helposti varattua esimerkiksi yhteydenottolomakkeella.

Tervetuloa kuvaamoon! <3

Eura, kuvaamo, pauliinap, valokuvaaja, Valokuvaamo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Tarpeellinen

Sivustollamme voidaan käyttää kävijäliikenteen seuraamiseen Googlen Analytics palvelua. Tietoja emme käytä markkinointitarkoituksiin. Analytics palvelun käyttäjäehtoihin voit tutustua tämän linkin kautta. https://privacy.google.com/businesses/processorterms/ Hyväksymällä sivun käyttäjäehdot hyväksyt samalla oikeuden seurata kävijäliikennettä. Jos et halua liikennettä seurattavan pyydämme kohteliaimmin poistumaan sivustolta. Tai estämään sivuston evästeiden keräämisen.

Google analytics

Advertising

Analytics

Other