Terhi ja Juha

"Jollain se on kuvaamisen lahja, kertakaikkiaan! Niin ihanat kuvat. Katsottu ja ihmetelty. Upeita. Iso iso kiitos. <3"

Kuvagalleria

PERHE- JA PARISKUNTAKUVAUS

Perhekuvauksessa otan huomioon jokaisen perheenjäsenen vauvasta vaariin ja koiriin. Kuvaan lapsia yhdessä ja erikseen, vanhempia kahdestaan sekä tietenkin koko perhettä. Perhekuvauksen muisto säilyy pitkään.

Pariskuntakuvauksessa keskitytään teihin kahteen. Katseet, tunteet, naurut, hymyt, kemia. Kaikki välittyvät kuvissa.

Ennen kuvausta kannattaa miettiä, mihin valmis kuva päätyy. Tuleeko se olohuoneen seinälle isona tauluna vai kenties yöpöydälle kehyksiin. Mikä on värimaailma, joka tilassa vallitsee. Sopiiko vaatetus ja miljöö lopputuotteeseen. Vaatetuksen suhteen en halua antaa liian tarkkoja ohjeita. Olisi hyvä, jos teillä kuitenkin olisi yhteinen punainen lanka. Olkoon se sitten värit tai pukeutumistyyli. Kuvan pitää kestää aikaa ja katseita.

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Tarpeellinen

Sivustollamme voidaan käyttää kävijäliikenteen seuraamiseen Googlen Analytics palvelua. Tietoja emme käytä markkinointitarkoituksiin. Analytics palvelun käyttäjäehtoihin voit tutustua tämän linkin kautta. https://privacy.google.com/businesses/processorterms/ Hyväksymällä sivun käyttäjäehdot hyväksyt samalla oikeuden seurata kävijäliikennettä. Jos et halua liikennettä seurattavan pyydämme kohteliaimmin poistumaan sivustolta. Tai estämään sivuston evästeiden keräämisen.

Google analytics

Advertising

Analytics

Other