Rekisteri- ja tietosuojaseloste

1. Rekisterin nimi

Valokuvaaja PauliinaP:n asiakasrekisteri

2. Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö

Pauliina Puputti, Valokuvaaja PauliinaP
NiittyFarmi Oy (2692962-7)
050-5484956
info@valokuvaajapauliinap.com
www.valokuvaajapauliinap.com

3. Henkilö- tai yritystietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin tarkoitus on rekisterinpitäjän asiakassuhteiden hoitaminen. Tämä tarkoittaa kaikkea yhteydenpitoa asiakkaan kanssa. Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaan tietoja kolmansille osapuolille.

4. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää asiakkaista seuraavat tiedot:
– Henkilön tai yrityksen nimi
– Puhelinnumero (yrityksessä yhteyshenkilön)
– Sähköpostiosoite (yrityksessä yhteyshenkilön)
– Osoitetiedot
Lisäksi rekisteri sisältää laskutusta varten tarvittavia tietoja kuten yrityksen y-tunnuksen ja asiakkaan tilaamat kuvauspalvelut. Rekisteri sisältää myös kuvarekisterin asiakkaiden kuvista.

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin tiedot kertyvät rekisterinpitäjän oman toiminnan kautta ja rekisteröidyltä itseltään, esimerkiksi puhelinsoitoista, sähköposteista, Facebook-viesteistä ja www.valokuvaajapauliinap.com-sivuilla yhteydenottolomakkeen kautta.

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilö- tai yritystietoja yrityksen ulkopuolisille tahoille pl. Suomen lakien mukainen luovutus viranomaisille. Tietoja ei myöskään siirretä Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

7. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjä säilyttää tiedot luottamuksellisena ja ne sijaitsevat paikassa, johon ulkopuolisilla ei ole pääsyä. Laitteet ja ohjelmistot, joilla tietoja käsitellään, on lukittu ulkopuolisilta salasanoin.

8. Tietojen tarkistaminen ja poistaminen
Jokaisella rekisterissä olevalla on oikeus tarkastaa rekisteriin talletetut tietonsa. Jokaisella on myös oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjausta tai tietojensa poistamista. Kaikissa tapauksissa pyyntö tulee tehdä kirjallisesti rekisterinpitäjälle.

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Tarpeellinen

Sivustollamme voidaan käyttää kävijäliikenteen seuraamiseen Googlen Analytics palvelua. Tietoja emme käytä markkinointitarkoituksiin. Analytics palvelun käyttäjäehtoihin voit tutustua tämän linkin kautta. https://privacy.google.com/businesses/processorterms/ Hyväksymällä sivun käyttäjäehdot hyväksyt samalla oikeuden seurata kävijäliikennettä. Jos et halua liikennettä seurattavan pyydämme kohteliaimmin poistumaan sivustolta. Tai estämään sivuston evästeiden keräämisen.

Google analytics

Advertising

Analytics

Other